Heippa! Enssinnäkin pahoittelut, että viime tunnista ei ole tullut postausta. Syynä se, että tässä lähiaikoina on ollut kiireitä ja hässäkkää.

  Viime tunnista; Eli sen verran voin kertoa viime tunnista, että Menin Willy-nimisellä ponilla. Aloitimme siis viime kerralla estekauden. Mentiin kyl vaan puomeja. Jippii, meillä oli taas sieanen. Olin sillee ei taas... En ollu yhtään innoissani siitä asiasta. Mutta en kerro sen enempää viime tunnista.

Tänään, eli torstaina jatkettiin estekautta, hehe, miks ei jatkettais :D? Tänään Lotta, eli meijän oma ope oli paikalla.

Elikkä lähdin tallille sellaisissa fiiliksissä, että; "Mitäs jännitän, meen kumminkin Willyllä" Saavuin tallille aikaisin ja ihmettelin että listat on jo tullut, kun tulee yleensä vasta puolelta. No joka tapauksessa listoissa luki, että Lucy. No eikun Lucy-poni kii ja laittamaan. Musta oli ihan kiva itseasiassa saada se. Sain ponin aika hyvin itse. Häntäremmissä tarvitsin apua, kun en ole laittanut elämässäni vain kaksi kertaa häntäremmin. Ponit nimeltä: Denver ja Lucy.

No mitäs minä enää jaarittelen kuntoonlaitosta? :) Laitan nyt musta ja Lucysta kuvan.

 

 IMG_6906%20%28444x640%29.jpg    Eikun tallustelemaan kohti maneesia.

Ensin kirsitettiin satulavyöt. Mutta oikun huono aloitus. Mutta joo. Käveltiin muutama kierros kevyessäistunnassa. Sen jälkeen siirrettiin raviin ja ravailtiin jonkun aikaa. Vaihettiin siinä samalla suntaa aika paljon, kun mentiin samalla yhen kavaletin yli. Enempää en tästä alkutunnista muista :/

Elikkä mennän muutama minuutti eteenpäin. Tehtiin pieni laukka tehtävä, jossa mentiin kokorata leikkaa laukassa ja mentiin kavaletin yli.Sitten seuraavaan tehtävään, tehtiin vähän niinkuin kahdeksikko. Ekana kokorata leikkaa kavaletin yli ja sen jälkeeen toinen kokorata leikkaa ns puomikasan yli. Kaikki tehtiin siis laukassa. Vielä vika laukkatehtävä. Mentiin ihan sama rata, mutta vain pieni puomiksa muuttui ristikoksi. Ihmettelitte varmaan miks mennään näin pieniä, mutta meillä on estekausi aina tapana alottaa pienestä ja nostaa sitten haastavammaksi. Kokemaammat ridaajat varmaan tietää.

Nyt odotan innolla seuraavaa ridatuntia, koska mennään ehkä ilman satulaa ja kun meidän tunnilla on vaan kaks ihmistä, koska muut lähtee hiihtolomalla jonnekkin. Eli siellä on vaan mä ja mun kaveri. Mukavaa!

Nytten vielä sanon, että kaikki, ihan kaikki rakentavat ja positiiviset kommentit ovat aina tervetulleita ja niitä toivonkin! :D

                                      -iida-